UDVIDET RETURRET: For varer købt i november og december måned 2021 gælder returret til 15. januar 2022.

Leveringstid:

Langt de fleste varer sendes 1-2 hverdage efter modtagelse af ordre. Der vil blive sendt sporingsnr. når varen sendes.

Afhentning:
De fleste, men ikke alle varer kan afhentes efter aftale fra vort lager i Vordingborg. Enkleste fremgangsmåde i den forbindelse er at aftale nærmere telefonisk eller pr. mail. Der kommer ikke fragt eller ekspeditionsgebyrer på i den forbindelse.

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er inklusive 25% moms

Fragtpriser:
Fragtpris i Danmark er 49,- kr. Du får gratis fragt når du bestiller for min. 500,- kr.

Betaling:
Dankort mv.: De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til Nets i krypteret form (SSL) som det kun er dig og Nets der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Importas.dk.
Vi modtager følgende kort:
Dankort
Visa/Dankort
Visa
Visa Electron
Mastercard
Maestro
JCB
American Express

Bankoverførsel: Ved bankoverførsel bedes du overføre beløbet til:

Danmark:
Nordea, Reg. Nr. 2510
Konto: 7556906356

Ved overførsel bedes du angive ordrenr. Som angives ved bestilling. Får vi ikke denne meddelelse kan det føre til forsinkelser i forbindelse med leveringen.

Betaling med EAN-nr.:
Handler du for en offentlig institution mv. vælger du blot "Offentlig" som kundetype når du går til betaling. Der kommer et felt frem til EAN-nr. Vi sender derefter ordren og fakturerer elektronisk.

Reklamation:
Importas.dk yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Fakturaen skal fremvises til Importas.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Defekte varer sendes til reklamation til vores adresse. Vedlæg venligst kopi af faktura, samt fejlbeskrivelse og returadresse.

Fortrydelsesret:
Meddeler Kunden Importas.dk, at Kunden har fortrudt sit køb inden 30 dage efter levering, tilbagebetaler Importas.dk det modtagne beløb.
Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt det betalte beløb. Har du anvendt kort til betaling returneres beløbet via din kortbetaling. Har du anvendt bankoverførsel ved betaling, angiv da venligst tydeligt kontonr. Til tilbagebetaling.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg og gælder både private og virksomheder såfremt andet ikke er aftalt.

Forbehold for ændringer:
Importas.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Importas ApS
Langøvej 7
4760 Vordingborg

CVR-nr. 32764169

Tlf. 20 857 857 (kl. 10 – 15)

Mail: salg@importas.dk